Grote hoeveelheden babymelkpoeder aangetroffen

zondag 16 oktober 2016

Waardenburg - De politie heeft zaterdag 15 oktober twee mannen aangehouden na het aantreffen van grote hoeveelheden babymelkpoeder.

De politie houdt in deze donkere maanden regelmatig extra controles op strategische plekken om woninginbraken, overvallen en straatroven tegen te gaan. Vaak wordt hierbij gebruikt gemaakt van ANPR (Automatic NumberPlate Registration). De ANPR is een database met kentekens waar wat 'mis' mee is, deze database vergelijkt de kentekens die langs rijden.

Rond 21.00 uur kregen agenten een 'hit' op een voorbijrijdende auto. Deze auto is vervolgens door de collega;s op de Steenweg in Waardenburg aan de kant gezet. In het voertuig zaten twee mannen (20 en 32 jaar uit Roemenië) die 63 pakken babymelkpoeder bij zich bleken te hebben. Ook hadden zij een speciaal geprepareerde tas bij zich. 

Omdat er vraagtekens waren omtrent de herkomst van de babymelkpoeder zijn de twee mannen aangehouden. De pakken melkpoeder zijn in beslag genomen.

De politie doet nader onderzoek. 

2016509921

bron: politie.nl | Categorie: verkeersdelict


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Waardenburg | 112 alarmeringen Waardenburg | Goedkoop Tanken in Waardenburg | Supermarkten in Waardenburg | Weerbericht Waardenburg