Politie maakt einde aan ontvoering

zondag 1 maart 2015

Zaltbommel - Dordrecht - Zondagmiddag heeft een arrestatieteam in Dordrecht een einde gemaakt aan een gewelddadige vrijheidsbeneming die in de nacht van vrijdag op zaterdag begon in Zaltbommel.

In die nacht kreeg de politie een melding dat vanuit een woningaan de Mau de Jongstraat in Zaltbommel een man in een auto was meegenomen.Daarbij zou geweld zijn gebruikt. De politie startte direct met een grootschaligonderzoek. Uit dit onderzoek bleek dat een 25-jarige man uit Zaltbommelwasverdwenen. Nader onderzoek wees uit dat het slachtoffer mogelijk werdvastgehouden in een woning aan de Augustijnenkamp in Dordrecht.

Na zorgvuldige voorbereiding en in samenspraak met het OpenbaarMinisterie viel zondagmiddag een arrestatieteam de woning binnen. Uitgangspuntwas om het slachtoffer veilig uit de woning te krijgen. Ook de veiligheid van debetrokken politiemensen stond voorop.

In de woning werd het slachtoffer bevrijd en werden 2 verdachten aangehouden.Bij de actie raakte niemand gewond. Wel bleek de ontvoerde man enkeleverwondingen te hebben. Deze werden op het politiebureau in Dordrecht doorambulancemedewerkers behandeld.

De politie doet nog onderzoek naar de toedracht van de vrijheidsbeneming, diezich lijkt af te spelen binnen het criminele circuit, en sluit meer aanhoudingenniet uit.

2015101479

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Waardenburg | 112 alarmeringen Waardenburg | Goedkoop Tanken in Waardenburg | Supermarkten in Waardenburg | Weerbericht Waardenburg